Consultancy

Consultancy

ICT-omgeving

Het rendement van een beheerde ICT-omgeving beperkt zich vaak tot het beheer van identiteit, hardware en software. De consultancy diensten van Skool niet, wij maken onderwijs en ICT niet alleen leuker maar ook veiliger. Zo wordt er een echte bijdrage aan de kostbare tijd van de leerkracht geleverd. Onze consultants zijn op alle niveaus inzetbaar voor het onderwijs. Of het nu gaat om het dagelijks gebruik van een digitale leer- en werkomgeving of complexere vraagstukken hoe bijvoorbeeld nu echt om te gaan met privacy in het onderwijs in combinatie met ICT. Productiviteit wordt verhoogd door middel van bestaande ICT-systemen te koppelen tot één identiteitsprovider is een complex vraagstuk waarbij onze consultants niet alleen ondersteunen maar ook de realisatie ervan op zich nemen.

 

Vooral op zoek naar binding tussen ICT, onderwijs en leerkracht? De consultants hebben tools beschikbaar om aan de hand van standaard vraagstukken, van school specifiek tot Kennisnet breed uitgedragen, begeleiding te geven aan een leerzaam proces met maximaal resultaat. Wij maken de puzzel weer compleet! Zowel op individueel niveau als in groepsverband. 

Beveiliging

Beveiliging heeft voor elke IT-coördinator de hoogste prioriteit maar met de overvloed aan tools die beschikbaar zijn, is het ontmoedigend om de juiste oplossing voor jouw organisatie te vinden. Want welke tools bieden de sterkste bescherming? Wat beschermt zowel cloud– als on- premises IT? Wat zal eindgebruikers niet frustreren? Met Microsoft Enterprise Mobility + Security (EM + S) vind je eenvoudig die veeleisende balans tussen beveiliging en bruikbaarheid voor de favoriete apps en apparaten van je medewerkers. Met EM + S kun je gebruikers centraal beheren in het datacenter, apparaten en de cloud. Deze uitbreide oplossing beschermt tegen grote en kleine beveiligingsrisico’s en dan niet alleen op de eindpunten maar ook op dataniveau. Hiermee kun je vertrouwen op de veiligheid van je bedrijfsmiddelen op een wereldwijde werkplek. 

Consultancy
Consultancy

Detachering

Skool levert (tijdelijke) ondersteuning op alle mogelijke niveaus van ICT-dienstverlening. Of het nu gaat om vervanging bij zwangerschapsverlof of om strategische begeleiding bij complexe ICT-vraagstukken. Volledig afgestemd, flexibel en bovenal kostenbesparend. Bij Skool werken we met het eerst zien dan geloven principe. Kortom geef ons de uitdaging voor een consultancy traject en de eerste inzet is geheel kosteloos zonder verdere verplichting.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact