Hardware

Hardware

Uw Hardware leverancier

Skool is de hardware leverancier voor het basisonderwijs. Zo kunnen we samen met u kijken wat de beste oplossing is voor uw digitale leeromgeving. Daarvoor hebben we een selectie van digiborden, Chromebooks, Laptops, Laptopkarren en tablets beschikbaar. Bent u op zoek naar een product buiten deze selectie, dan helpen we u daar graag bij.

Webwinkel

We hebben geweldig nieuws! We hebben we een webwinkel op onze website om het nog makkelijker te maken om producten bij Skool te bestellen. In de webwinkel vind je een breed scala aan producten, waaronder Chromebooks, Digiborden, Stylo’s en nog veel meer.

Hoewel je nog steeds producten kunt aanvragen bij onze Sales collega’s, is de webwinkel een handig hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in de producten die we aanbieden. Of je nu een nieuwe laptop nodig hebt of een volledig digitaal klaslokaal wilt opzetten, we hebben alles wat je nodig hebt in onze webwinkel.

We zijn overtuigd dat deze nieuwe functie je helpt bij het gemakkelijker en sneller bestellen van de producten die je nodig hebt. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze Sales en Binnendienst Collega’s staan voor je klaar.

 

Neem een kijkje in onze webwinkel

Neem contact op met een van onze Sales managers

Paul Verhaag: +31 (0)6 204 940 91
Linsey Merks: +31 (0)6 227 916 05
Remon Landsweers: +31 (0)6 510 179 30
Hardware