JAMF School

JAMF

De Apple Manager voor uw school

Om het maximale uit uw Apple product te kunnen halen is er JAMF School. De Mobile Device Manager-oplossing gebouwd op ZuluDesk functionaliteit speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Dankzij de intuïtieve web gebaseerde interface is het implementeren, inventariseren en beveiligen van Mac-, iPad- en iOS-apparaten nog nooit zo eenvoudig geweest.

Jamf School biedt

Dashboard: Monitor beheerde devices, gebruikers en Apps. Bekijk snel de status van devices en signaleer problemen.

Klaslokaalbeheer: Apps, inhoud en beperkingen configureren.

iBeacon-profieltoewijzing: Leerlingen krijgen automatisch toegang tot onderwerpspecifieke materialen, terwijl niet-gerelateerde inhoud wordt verborgen.

Incidentsysteem: Schade aan devices of andere problemen bijhouden.

JAMF

80% van alle gegevensinbreuken worden veroorzaakt door een zwak wachtwoord

JAMF

Wat biedt Jamf School nog meer?

Locaties: Elke locatie en de devices, gebruikers en groepen afzonderlijk beheren door vanuit één locatie profielen en Apps te pushen.

Content caching: Download bestanden die door meerdere leerlingen worden gebruikt naar één toegewijd device dat vanaf daar verder werkt om anderen te bedienen.

App Request: Leerkrachten kunnen Apps aanvragen, die vervolgens worden gedeeld met IT-beheerders. Hierdoor wordt het gemakkelijker om Apple devices te beheren en worden onderwijs-specifieke Apps meer en meer gebruikt in het lesgeven en leren.

Benieuwd naar wat Skool voor u kan betekenen?

Contact