Home » Dienst » Miloo
Miloo

MILOO, MIJN LEEROMGEVING ONLINE, IS DE DIGITALE LEER- EN WERKOMGEVING VAN SKOOL VOOR HET PRIMAIR ONDERWIJS.

Miloo maakt gepersonaliseerd leren makkelijk en geeft je eenvoudig toegang tot je eigen bestanden. Je kunt op elk device met internetverbinding gebruik maken van jouw digitale leer- en werkomgeving inclusief koppelingen naar o.a.:

  • Basispoort
  • Readspeaker (voorleesfunctie)
  • Kindvriendelijke zoekmachine
  • YouTube (zonder reclame)

INLOGGEN

  • Leerkrachten kunnen makkelijk een nieuw wachtwoord instellen en de manier van opstarten en inloggen bepalen voor hun leerlingen.
  • Eenvoudige plaatjes login op Microsoft en Google devices.
  • Geniet van het gemak van Single Sign On.
  • Miloo geeft je meteen toegang tot alle digitale content inclusief de Office 365 applicaties en/of Google Workspace (voorheen G Suite).
Miloo

Dankzij Miloo kunnen
jullie leerlingen zelfstandig en veilig
de digitale wereld ontdekken

Miloo

Miloo voor leerlingen

Één wachtwoord voor één platform dat op alle internet devices toegankelijk is, een eenvoudige inlog met plaatjes op Microsoft devices en een avatar waarmee de leerling zich kan identificeren. Miloo en Miloo+ maken het gebruik van devices voor leerlingen gemakkelijk en eenmaal ingelogd krijgt de leerling meteen toegang tot alle digitale lesstof van de uitgeverijen, de Office 365 apps en/of G-Suite. Met de ReadSpeaker kunnen teksten in Miloo ook worden voorgelezen.

Miloo voor leerkrachten

In Miloo kan er op elke gewenste plek eigen tegels worden toegevoegd. Deze tegels bevatten links naar informatie die een leerkracht belangrijk vindt. Het kan een filmpje zijn, een document, een digitale les of een website. Geordend en device onafhankelijk. De leerling vindt ze op de plek waar jij wilt dat ze gevonden worden. Daardoor bouw je een eigen leeromgeving op.

Naast het kunnen toevoegen van tegels op groepsniveau biedt Miloo de mogelijkheid om op leerling niveau tegels klaar te zetten en het verborgen te houden. Hierdoor kan je lesstof voor een leerling zichtbaar maken wanneer de leerling toe is aan deze lesstof. Het aanmaken van tegels en het aan- en uitzetten is geheel eenvoudig. Dit maakt gepersonaliseerd leren overzichtelijk, persoonlijk en snel te realiseren.

Miloo

Maak vrijblijvend kennis met Miloo

Contact