Skool Tech

Skool Tech

Skool Tech: eenvoudig ICT beheer

Skool Tech bestaat uit 4 onderdelen:

  • Skool Tech app: Hét dashboard om al jouw instellingen in één keer aan te passen
  • Skool IAM: Alle informatie over jouw leerlingen en leerkrachten op één plek
  • Skool Classroom Management: Monitor jouw leerlingen
  • Skool Kidslogin: Laat kinderen eenvoudig inloggen

Pas eenvoudig jouw instellingen aan met de Skool Tech App

Een dashboard voor alle beheertools in één handige app. Met deze software hoef je niet langer in meerdere portals te zoeken naar de beheeropties voor jouw devices. In de Skooltech app zijn al jouw instellingen bijeengebracht en heb je in een mum van tijd al jouw devices ingesteld. Zo kan je:

  • Een eenvoudig wachtwoordbeheer uitvoeren
  • Startpagina’s, webcams en stand-by-tijd voor al jouw devices instellen
  • Rechten geven per leerkracht
  • Chromebooks en Windows apparaten beheren in één overzicht

Het resultaat? Meer tijd voor het lesgeven.

Skool Tech
Skool Tech

Alle informatie over leerling en leerkracht op één plek

Met Skool IAM (Identity & Access Management) zit al jouw belangrijke informatie over leerlingen en leerkrachten verzameld op één plek. Leerlingen die verhuizen, leerkrachten die van baan of locatie veranderen, het wordt automatisch voor jou verwerkt. Zo bespaar je veel tijd en moeite. Skool IAM leest de gegevens uit leerlingenadministratiesystemen zoals ParnasSys, ESIS en Basispoort of HR systemen zoals AFAS software.

Monitor jouw leerlingen met Skool Classroom Management

Met deze monitoringssoftware kunnen leerkrachten tijdens hun lessen toezicht houden op de digitale toestellen van hun leerlingen. Zo kunnen ze niet alleen meekijken, maar ook feedback geven, websites of apps delen, toetsen geven en de schermen vergrendelen. Leerlingen zullen beter hun focus kunnen behouden en meer betrokken zijn bij de les.

Skool Tech
Skool Tech

Laat kinderen eenvoudig inloggen dankzij Skool Kidslogin

Als leerkracht bepaal je zelf de inlogmethode van jouw leerlingen en dat zonder tussenkomst van een ICT’er. Je kan zelf de inlogmethode kiezen en wachtwoorden resetten. Doordat het mogelijk gemaakt is om met leuke plaatjes in te loggen, kunnen ook kinderen die nog niet kunnen lezen op een eenvoudige manier inloggen.