WIFI

Home » Dienst » WIFI
WIFI

Wifi binnen jouw schoolomgeving

Om te kunnen groeien met de ICT ontwikkelingen is Wifi de start van jouw digitale school omgeving. Skool biedt de mogelijkheid om de Wifi binnen jouw schoolomgeving te regelen. Hierbij is er een keuze uit WaaS en uit onze koop constructie.

Wifi As A Service (WAAS)

Doel van het product
Het product beoogt de klantlocatie te voorzien van een of meer draadloze lokale netwerken, zodat de klant optimaal onderwijs kan (blijven) geven.

Omschrijving
Het product biedt door middel van één of meer AP’s (access points) één of meer draadloze lokale netwerken, met bovendien roaming-functionaliteit (AP’s geven binnen de locatie de connectie door indien een gebruiker zich door de locatie beweegt) en de intelligentie om het effect van eventuele externe storingsbronnen te minimaliseren. Op basis van het draadloze lokale netwerk is het mogelijk om een in dit netwerk beschikbare internetverbinding draadloos tot bij de gebruiker te brengen. De werking, het beheer, de mogelijkheden en de ondersteuning van/binnen het product zijn toegespitst op het primair onderwijs.

Buiten het afnemen van WaaS is het ook mogelijk om Wifi te kopen door middel van een koopconstructie. Neem voor meer informatie contact met ons op of met uw Skool contactpersoon.

WIFI
WIFI

Partnerstatus

Skool heeft de partnerstatus van Managed Service Provider van Aruba, een Hewlett Packard Enterprise-bedrijf. Skool was een van de eerste bedrijven die in 2021 deze partnerstatus bij Aruba behaalde. De technologie van Aruba, onderdeel van HPE, maakt het voor bedrijven en instellingen eenvoudiger om het netwerk schaalbaar in te richten en op basis van gebruik af te nemen. Met de kennis en kunde die Skool heeft als MSP Partner  bieden wij een stabiel en veilig internet op basis van een maandelijkse vergoeding. Een stabiele, veilige en flexibele netwerkinfrastructuur is immers onmisbaar voor het onderwijs geworden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact