WIFI

Home » Dienst » WIFI
WIFI

Wifi binnen jouw schoolomgeving

Om te kunnen groeien met de ICT ontwikkelingen is Wifi de start van jouw digitale school omgeving. Skool biedt de mogelijkheid om de Wifi binnen jouw schoolomgeving te regelen. Hierbij is er een keuze uit WaaS en uit onze koop constructie.

Wifi As A Service (WAAS)

Doel van het product

Het product beoogt de klantlocatie te voorzien van een of meer draadloze lokale netwerken, zodat de klant optimaal onderwijs kan (blijven) geven.

 

Omschrijving

Het product biedt door middel van één of meer AP’s (access points) één of meer draadloze lokale netwerken, met bovendien roaming-functionaliteit (AP’s geven binnen de locatie de connectie door indien een gebruiker zich door de locatie beweegt) en de intelligentie om het effect van eventuele externe storingsbronnen te minimaliseren. Op basis van het draadloze lokale netwerk is het mogelijk om een in dit netwerk beschikbare internetverbinding draadloos tot bij de gebruiker te brengen. De werking, het beheer, de mogelijkheden en de ondersteuning van/binnen het product zijn toegespitst op het primair onderwijs.

 

Buiten het afnemen van WaaS is het ook mogelijk om Wifi te kopen door middel van een koopconstructie. Neem voor meer informatie contact met ons op of met uw Skool contactpersoon.

WIFI

Neem contact met ons op voor meer informatie

Contact