04 november 2022

iMO-LEARN uitreiking

Home » iMO-LEARN uitreiking
Skool Icon

De bezoekers aan onze stand tijdens de IPON hadden behalve een leuke goodiebag (heb je deze niet gehad of ben je niet geweest en wil je hem nog ontvangen, stuur ons dan even een berichtje) ook nog kans op het winnen van een iMO-LEARN starter set. Onder de inschrijvers voor deze set hebben we een trekking gedaan en de gelukkige winnaar is Meester Rob van OBS de Toermalijn.

Voor de uitreiking waren vanuit Skool Remon & Pleun aanwezig en vanuit i3-Technologies was Anneke overgekomen vanuit België. Zij ging de demo voor de groep 5 leerlingen en leerkracht verzorgen. De leerlingen waren erg benieuwd naar wat ze hadden gewonnen. Wat zijn iMO-LEARN blokken nu eigenlijk? Ze zien eruit als een kubus en ze zijn zowel analoog als digitaal ter ondersteuning van de lessen te gebruiken. Tijdens de presentatie werd al snel duidelijk hoe divers inzetbaar deze zowel lichtgewicht als stootbestendige kubussen zijn. Zo kun je er mee rekenen, taal, samenwerken, maar zijn ze ook te gebruiken als ergonomische zitplaats.

Ben jij ook benieuwd wat de iMO-LEARN voor jouw klas kan betekenen of wil je ze graag live in actie zien middels een demo? Neem dan nu contact op met Remon +31 (0)6 510 179 30 voor meer informatie!

iMO-LEARN uitreiking
Artikel delen

BENIEUWD NAAR WAT SKOOL VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Contact