20 oktober 2022

ISO periodieke audit

Home » ISO periodieke audit
Skool Icon

DNV heeft bij Skool weer een succesvolle periodieke audit gehouden voor de ISO 9001 en ISO 27001. Met deze her certificering kunnen wij aantonen dat wij voldoen aan de erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationaal erkende norm als het gaat om kwaliteitsmanagement. Zo is het een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat onze producten en diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan wetgeving.

Lees meer over ISO 9001: https://www.iso.org/iso-9001-quality-management.html

ISO 27001

ISO 27001 staat ervoor in dat een bedrijf voldoet aan het pakket rondom informatiebeveiliging. In deze standaard staat beschreven hoe je procesmatig om kunt gaan met het beveiligen van informatie. Het biedt ook de vrijheid om te groeien, innoveren en om het klantenbestand verder uit te breiden waarbij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie gewaarborgd blijft.

Lees meer over ISO 27001: https://www.iso.org/isoiec-27001-information-security.html

ISO periodieke audit
Artikel delen

BENIEUWD NAAR WAT SKOOL VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Contact