Klas

Klas

Alles voor in de klas

Om uw digitale omgeving te optimaliseren is het van belang om digitale ondersteuning te hebben. Zo bieden wij 4 oplossingen aan waarbij de digitale leer- en werkomgeving, klassenmanager en device beheer centraal staan:

Miloo

Miloo maakt gepersonaliseerd leren makkelijk en geeft je eenvoudig toegang tot uw eigen bestanden. U kunt op elk device met internetverbinding gebruik maken van uw digitale leer- en werkomgeving inclusief koppelingen naar o.a.:

  • Basispoort
  • Readspeaker (voorleesfunctie)
  • Kindvriendelijke zoekmachine
  • YouTube (zonder reclame)

 

Lees hier meer over Miloo

Klas

Myndr

Met Myndr voor School krijgt de leerkracht de mogelijkheid om, letterlijk in een handomdraai, zelf de internettoegang op de laptops van de leerlingen aan te passen. Dit gebeurt zonder tussenkomst van een ICT-beheerder en zonder dat de leerkracht achter een beeldscherm hoeft te kruipen. De eenvoud en de snelheid van het systeem maakt Myndr voor School de aantrekkelijkste manier van internetregulering in de klas.

 

Lees hier meer over Myndr

Klas

Netop Vision

Door technologie toe te voegen aan uw klaslokaal, kunt u uw leerlingen een groot aantal nieuwe bronnen geven, maar het kan ook voor meer afleiding zorgen. Met software voor klasbeheer kunt u het leerproces van uw leerlingen ondersteunen en ze toch op het goede spoor houden. In de klas of tijdens het leren op afstand, met de eenvoudige functies van Vision kunt u uw leerlingen in realtime beheren en volgen.

 

Lees hier meer over Netop Vision

Klas

Jamf

Om het maximale uit uw Apple product te kunnen halen is er JAMF School. De Mobile Device Manager-oplossing gebouwd op ZuluDesk functionaliteit speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. Dankzij de intuïtieve web gebaseerde interface is het implementeren, inventariseren en beveiligen van Mac-, iPad- en iOS-apparaten nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Lees hier meer over Jamf

Klas
Skool button smile