04 maart 2021

Miloo portal update

Home » Miloo portal update
Skool Icon

Miloo portal update 2021

Eindelijk is het dit weekend zover! De grote Miloo portal update zal dit weekend plaatsvinden en Miloo zal daardoor maandag 8 maart wakker worden met nieuwe features en klanten meer opties geven. Dit is dus een grote stap richting de klant en ook voor ons intern brengt het gebruiksgemak met zich mee.

Vanaf maandag 8 maart kunnen klanten dus genieten van de features en kunnen jullie dus vragen verwachten. Ook kunnen we tevens aankondigen dat er binnen nu en twee maanden meer features worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld het medewerkersportal. Zodra dit is worden jullie daar uiteraard van op de hoogte gebracht!

Dit zijn de veranderingen:

Toevoeging Portalbeheer
Portalbeheer is een nieuwe applicatie binnen de Miloo portal bestemd voor leerkrachten en IT Coördinatoren. De portal bevat:

 • Inzicht in leerling activiteiten
  Op verzoek van leerkrachten hebben wij de portal zo ontwikkeld dat leerling activiteiten worden weergeven. Zo krijg je als leerkracht meer inzicht in wat de leerlingen doen. Leerling activiteiten van het gehele schooljaar kunnen bekeken worden.
 • Nieuwsberichten en notificaties van Skool over IT-beheer
  We houden je op de hoogte van updates, veranderingen en andere belangrijke informatie betreffende het IT-beheer.

Pictogrammen

 • Je kunt nu zelf pictogrammen aanmaken
 • Zoekfunctie toegevoegd
 • Duizenden extra pictogrammen

Automatische synchronisatie van Basispoort in Miloo
Handmatig synchroniseren is verleden tijd. Het synchroniseren zal ook zelf aangemaakte groepen behouden en toegevoegde e-mailadressen blijven bestaan.

Uitbreiding Avatars
Je kunt nu je avatar nog verder personaliseren. De avatars zijn uitgebreid met allerlei opties.

Menu portal instellingen

 • De lay-out is nog overzichtelijker
 • De instellingen zijn uitgebreid met een link voor de groep login en het toolbox menu kun je vanaf nu aan- of uitzetten.

Nieuwe modules Digibord
Er worden een aantal apps voor gebruik op digiborden in Miloo vervangen door nieuwe apps. Onder andere de apps voor verjaardagen, het telraam en het klokkijken zijn in een nieuw jasje gestoken.

Verbeteringen algehele lay-out

Miloo portal update
Artikel delen

BENIEUWD NAAR WAT SKOOL VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Contact